torsdag den 22. maj 2008

Pain online

Hvis folk er interesseret i et preview af hjemmesiden kan den ses her:
http://www.mediazoo.dk/pain

kom gerne med ris/ros eller forslag...

men der arbejdes fortsat hårdt videre...

4 kommentarer:

Rasmus PJ sagde ...

Håber du kan tage lidt konstruktiv kritik :) Først og fremmest er den utroligt lang tid om at loade. Det to nærmest 1-2 minutter hos mig. Er swf-filen virkelig så stor?

Jeg synes stadig designet er lidt for bastant, stort og det føles lidt rodet. Det er enormt forstyrrende med alle de effekter, hvis det stod til mig ville jeg droppe den vibrerende effekt på menupunkterne (og gøre dem lidt mindre) og nok også droppe gentagelsesanimationen på skullen (og gøre den mindre).

Og så synes jeg lidt der mangler en form form for en indholdramme (lidt a la den "taleboble" jeg lavede) så man har en form for referencepunkt. Lige nu står mail-form f.eks. og flagre ret meget. Den har ikke rigtig noget at blive placeret i forhold til, hvis du forstår.

Rasmus PJ sagde ...

Hov ja, havde helt glemt teksten oppe i venstre hjørne. Den fylder jo nærmest 1/3 af skærmbilledet! Synes det skal være meget mindre og måske ikke loope.

C. V. sagde ...

HEJ
JEG er uenig i hvad Rasmus skriver. Jeg synes det er en fed hjemmeside og det tog kun et sekund at uploade siden for mig!!!!
Desuden synes jeg det er cool at teksten i bunden vibrere og Mr. Skull bliver ved med at tygge "tyggegummi".
Yderligere er det i mine øjne fedt at der sker noget med teksten i venstre hjøre igen og igen, men det kan godt være at det skal være lidt mindre.
Vores målgruppe er 8-12årige de er van til der sker en masse og kan godt abstrahere for de mange bevægende ting.
MEN jeg giver Rasmus ret i at det vil være godt med "den hvide" taleboble(jeg synes gennemsigtige taleboble med ramme!!!)
Synes vi skal prøve at åbne siden op på alles computere i morgen ved siden af hinanden og se hvor stor forskellen er!
god aften til alle CINDY

Rasmus PJ sagde ...

Jeg ved ikke helt om det bare er min forbindelse der er lidt sløv, men den bliver stadig ved med at tage lang tid om at loade.
Til gengæld fik jeg min bror til at gå ind på den fra sin computer, og der var der ingen problemer.